Sommerhus til 24 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Få en begivenhedsrig ferie i et sommerhus til 24 personer

Du kan leje et af vores store feriehuse, hvis du har brug for et sted at fejre sølvbryllup, rund fødselsdag eller hvis du har lyst til at være sammen med hele din familie. Det er da også noget man kan fejre. Med nok rum har du chancen for at give alle et sted at sove. Så slipper man for at skulle køre hjem igen samme aften. Og festivitas kan få lov til at inkludere brunch dagen efter. Eller måske handler det bare om at være sammen en hel weekend eller en uge, hvis I virkelig nyder hinandens selskab. Det er helt op til jer. Der er nok at se og opleve i området til at fylde en hel uge ud for alle aldre, hvis det skulle være sagen. Uanset om I har noget at fejre eller ej, tillader de kæmpe feriehuse at du kan samle hele familien eller den helt store venneflok med påhæng.

Sommerhuse til 24 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Få alle børnebørnene med i et mega stort sommerhus tæt ved Vesterhavet

Hvis du har mange børnebørn, er det en god idé at få familien samlet i nogle dage under samme tag. Det er sjældent at man får chance for den type kvalitetstid, når først man er kommet lidt op i årene. Så kan leg og hyggeligt samvær komme til at fylde det, som det skal i jeres familie i en weekend eller en hel uge. Og hvis man får brug for at slappe af i løbet af dagen, så er soveværelset aldrig længere væk end at det sagtens kan lade sig gøre. De små vildbasser tager jo nogle gange af ens energi, så det er helt naturligt at få brug for et hvil.

Stort udvalg af sommerhuse til 24 personer

Vores udvalg af sommerhuse til 24 personer er faktisk rimelig hæderligt. Du kan både vælge en grund med flere huse, den charmerende type af hus, eller de mere moderne huse. Så uanset din smag, så kan du finde et hus med en værelsesfordeling, som du kan bruge til dine mange gæster. Det er jo ikke altid nemt, når man skal fordele sine gæster ud på værelser. Men mon ikke børnebørn især vil synes godt om at kunne overnatte sammen, og samtidig være tæt nok på mor og far, så de kan smutte derind i løbet af natten ved behov. Det vil være alletiders for alle.

Teambuilding og firmaarrangement for 24 personer i et stort sommerhus

De fleste har også brug for et sted at afholde et firma arrangement, og hvorfor ikke bruge et stort feriehus til det formål? Mange går typisk efter hoteller eller konferencecentre, når man skal finde plads til 20-30 overnattende deltagere. Men faktisk er der plads til mange indendørs og udendørs aktiviteter, der kan gøre at et stort sommerhus ville være perfekt. Så kan andre daglige gøremål blive en del af noget teambuilding, som eksempelvis madlavning eller motion udenfor.

Sommerhus til leje på stor grund

Mange af vores store sommerhuse har en størrelse grund, der passer til huset. Det betyder at der er gigantiske haver og store græsplæner, som børnene kan boltre sig på. I mange tilfælde har haven til de store sommerhuse dejlige legestativer med gynge og tårn. Tjek det hus, som du overvejer at leje, og se om det har de faciliteter og det udendørs areal, som er ideelt til din ferie i et stort sommerhus til 24 personer.