Sommerhus til 26 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Book et sommerhus til 26 personer og få sikret de bedste ferieminder

For mange familier er ferien lige så dyrebar som det pureste guld, og det handler om at få det bedste ud af den. Med andre ord, så skal de ikke spildes på at være indenfor de vante 4 mure, som normalt danner rammerne om jeres hverdag. Det skal være specielt og man skal kunne mærke forskellen på hverdag og ferie lige fra man slår øjnene op til man går i seng. Fra solopgang til solnedgang, og for nogle skal de lyse nætter måske også være noget, man vil mindes med glæde.

Se vores skønne huse her på siden og få sikret en ferie med mulighed for dejligt samvær. Vi ser frem til at tage imod jer, når ferien skal afholdes.

 

Sommerhuse til 26 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Plads til at alle har det godt

Et stort sommerhus giver jer plads til at være jer selv.  På en ferie med mange personer er det nødvendigt med mange rum at fordele sig i. Først og fremmest skal der selvfølgelig være sengepladser til alle 26 personer, så søvnen er sikret. Når man skal holde ferie sammen med 26 personer skal der også være et dejligt udeareal omkring huset, hvor børnene kan løbe rundt. Der skal være plads i køkkenet, når de store måltider skal laves. Og der skal være områder i huset, hvor man kan være uanset om man er mange eller en mindre gruppe. 

Lad børnene boltre sig

Især familier med børn på samme alder kan få meget gavn af en ferie sammen. De voksne får frigivet tid til snak, når de jævnaldrende børn leger sammen. I mange af Danmarks store sommerhuse er der indrettet aktivitetsrum med plads til leg og spil for børn i alle aldre. Så kan børn være børn og voksne være voksne. Og når så børnene er lagt i seng, burde der være tid til at de voksne kan snuppe et spil pool i ro og fred.

Spar penge ved at booke et sommerhus til mange personer 

Hvis I er på udkig efter et sommerhus til 26 personer, er I højst sandsynligt mange voksne om at dele udgiften til sommerhuslejen. Det kan gøre det nemmere at få råd til en ferie i et lækkert sommerhus med gode faciliteter. Med flere penge i budgettet er der råd til en god flaske rødvin eller en tur til isboden for hele ferieholdet.

Hvis I leder efter et rigtig godt tilbud på et stort sommerhus, skal I holde øje med vores last minute tilbud eller vælge at leje et sommerhus udenfor højsæsonen. Der er masser af muligheder for at holde ferie, hvor prisen per person er helt i bund.

 

Sommerhuse til 26 personer hænger ikke på træerne

Vi indrømmer det gerne! Det er ikke mange huse, der kan rumme 26 personer på en måde, hvor man ikke sidder på skødet af hinanden. Men hos SJ Feriehusudlejning finder du et lille udvalg af kæmpe store, ja nærmest gigantiske huse, som kan rumme mega store venneflokke eller familier. Eller måske er I en håndfuld venner, som gerne vil have det sjovt sammen med alle jeres familier. Men bestil i god tid, så du er sikker på, at det er ledigt, når I har mulighed for at holde ferien sammen.

 

Et stort sommerhus til firmaweekenden

Mange virksomheder bruger store sommerhuse til at danne rammerne omkring et firmaarrangement. Det kan være en god måde, hvorpå kollegaerne kan lære hinanden bedre at kende samtidig med at man kan sikre den faglige udvikling. Så hvis I er en virksomhed eller en afdeling på op til 26 personer, så led ikke mere. I har nemlig fundet jeres næste team building overnatningssted. Bestil det her på siden eller kontakt os, hvis I har spørgsmål. Husk også at vi kan være behjælpelige med levering af mad til arrangementet.