Sommerhus til 28 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Book et sommerhus med plads til 28 personer og afhold fx jul og nytår ved Vesterhavet!

To forskellige huse i vores katalog kan rumme mindst 28 personer, hvilket giver jer mulighed for at vælge og udse jeres favorit hus. Begge huse ligger tæt på stranden, hvilket giver jer god mulighed for at komme ud og strække benene og få lidt frisk luft i kinderne. Se nærmere på husene herunder og få inspiration til jeres ferie med hele familien. Vi glæder os til at byde jer alle velkomne i vores skønne ferieområde! 

Sommerhuse til 28 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Aktiviteter for børn og voksne

Når der er så mange, der rejser sammen, så kan det være nødvendigt med en form for underholdning, der rammer bredt aldersmæssigt. Heldigvis er vores fantastiske område nabo til det store Vesterhav, og det i sig selv udgør mange timers underholdning både i og ved vandet. De gode vindforhold gør det muligt at sætte en drage op, og måske endda kreere den hjemme ved spisebordet i sommerhuset sammen. Det er en sjov udfordring, og så kan I kåre den bedst udsmykkede drage og den drage, der flyver bedst. Synet af mange farverige drager i luften er en fornøjelse, og unge som gamle kan nyde mange gode kvalitetstimer sammen, mens I laver dragerne. Når I alligevel er på stranden, så er det måske fristende at hoppe i bølgen blå og enten svømme, kaste med frisbee eller måske endda udforske en vandsport. Det kan være en god idé at alliere sig med en øvet vandsportudøver, da Vesterhavet kan være vildt og ret voldsomt for en nybegynder. Er du eller flere i familien inkarnerede surfere eller stand-up-paddlere, så er det bare om at spænde boardet på bilen og håbe på de rigtige vejrforhold. Hvis vejret til gengæld viser sig fra den meget kolde side, så skal I måske overveje at booke det af husene, der er udstyret med en pool. En pool kan give jer følelsen af at være på badeferie, og så lige under jeres eget tag. Der er ingen aldersgrænse for, hvornår det er sjovt at svømme i en pool, og får I spist lidt for meget slik på ferien, så kan den også være en rigtig god form for motion. Vores store sommerhuse er indrettet med god plads til at være sammen, hvor I kan hygge jer med en kop te og et spil kort, men der er også tænkt på de små kroge, hvor man kan trække sig væk og nyde lidt alenetid med en god bog eller strikketøjet. Der er plads til alle i vores store sommerhuse, og derfor er de perfekte til at samle flere generationer, så I kan få en uforglemmelig oplevelse sammen i den skønne vestjyske natur. 

Læs mere ferie med pool lige her!

 

Jule- og nytårsferie ved Vesterhavet

En af de højtider der kræver både tid og plads er uden tvivl julen. Det er en tid som børnene elsker, men som kan udgøre meget stress for de voksne i familien. Derfor bliver det også mere og mere populært at trække stikket, pakke gaverne og en nisse eller to og tage i sommerhus i juleferien. Det giver mere ro omkring julen, og de mange traditioner bliver skaleret ned, så alle kan følge med og være til stede sammen med familien. Selvom I tager væk i julen, så behøver det ikke betyde at alle traditioner skal droppes eller laves om. Det er hvert år muligt at købe et juletræ enten på vores kontor og ellers i området omkring feriehuset. Det fylder ikke meget at pakke en kasse med yndlingskuglerne og stjernen til toppen, og hvis I vil have tiden til at gå kan det være at det er tid til nogle nye hjemmelavede julestjerner eller kræmmerhuse til at pryde træet. Hvis I vælger at booke et hus med plads til 28 personer, så kan I samle hele familien og nyde en fantastisk middag sammen med alle dem, I holder mest af. Det kan endda være at I sammen skaber nogle helt nye traditioner, som I kommer til at holde lige så meget af som de gamle. 

Læs mere om juleferie her!


Nytårsaften er for nogle forbundet med ligeså mange traditioner, som julen er. Men for dem, der gerne vil prøve noget nyt eller hvor traditionen er, at holde sammen med en hel vennegruppe, så kan den perfekte løsning være at booke et stort sommerhus, hvor I kan fejre det nye år i godt selskab. I finder altid veludstyrede køkkener, der kan hjælpe selv den mest ambitiøse kok i mål med middagen, og komfortable sofaer og tv, der udgør en god base for Dronningens nytårs tale og måske en tegnefilm til børnene senere på aftenen. Vores sommerhuse er meget populære i nytårsferien, så det går ikke at vente for længe, hvis I vil være sikre på at kunne hoppe i Vesterhavet den 31 december til årets sidste kolde gys eller gå i seng til lyden af bølger og ikke bragende krudt. 

Få inspiration til nytårsferien og book jeres hus lige her!

Last Minute tilbud

Spar penge på at bestille ferien lige inden I skal afsted, eller hvis I spontant finder på at tage på ferie i Vestjyske - det er vel ikke en dårlig aftale? Vi har løbende mange gode tilbud i vores Last Minute kategori, og hvis I er heldige, så finder I også et af vores huse, der kan rumme mindst 28 personer. Der er dog ingen garanti for at det hus, som I lige præcis er ude efter, kommer på tilbud, så det er en god idé at holde øje på vores hjemmeside, så I hurtigt kan slå til, hvis det viser sig, at I er heldige. Hvis ikke lige huset kommer på, så kan det være, at I bliver fristet til at booke et af de andre fantastiske huse, vi har i vores katalog, og så er I sikret en dejlig ferie uanset. I kan gå på jagt i alle tilbudene lige her og allerede nu begynde at planlægge en billig ferie. Det betyder måske, at der er mere plads i økonomien til at opleve nogle af de spændende attraktioner og aktiviteter, som området byder på, eller måske frigiver det luft i økonomien til, at I kan booke et af de andre skønne sommerhuse på andet tidpunkt i løbet af året. 

Sommerhus med aktivitetsrum

Billard, bordfodbold, airhockey og mange andre fede aktiviteter er hvad vores aktivitetshuse byder på. Begge vores huse med plads til 28 personer kan byde jer velkommen til et hus fuld af aktiviteter, da de begge er udstyret med aktivitetsrum, der kan glæde og underholde hele familien. Et aktivitetsrum er især populært i de koldere måneder eller de somre, hvor vejret er ekstra vådt og kedeligt, da de giver mulighed for mange timer med sjov og leg, så ingen kommer til at kede sig. Selvom huset indeholder et aktivitetsrum, så er det ikke nødvendigvis betydende, at I ikke kan komme udenfor at nyde den friske luft - det kan bare være en ekstra luksus, når aftenen falder på, temperaturen er under frysepunktet eller hvis der er brug for en pause fra den brændene sol om sommeren. Måske skal I planlægge en familieturnering i de forskellige spil, som kan løbe over en hel dag i mellem måltider og gåture ved vandet. Det er kun fantasien der sætter grænser! 

Se alle vores aktivitetshuse lige her!