Sommerhus til 30 personer

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Book et sommerhus med plads til 30 mennesker og hold dit livs fest med alle dem, du holder af.

Det kan være svært at finde plads til en stor gruppe mennesker, men hos SJ Feriehusudlejning er det muligt. Vi udlejer et fantastisk hus med plads til hele familien inklusiv bedsteforældre, forældre, svigerbørn, børnebørn og faktisk også hele tre hunde! Så jeres søgen efter et sommerhus med plads til jer alle er slut, og I skal bare læne jer tilbage og nyde alle de dejlige faciliteter og meget plads, som huset byder på. Og så er udendørsarealerne og området heller ikke værst ...

Sommerhuse til 30 personer
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Den store familiefest

Rund fødselsdag, endt uddannelse eller måske en af de store bryllupsdage - der er altid en grund til at holde en fest og invitere de nærmeste venner og familie. Det kan dog være svært at finde et sted, hvor der er plads til alle, og hvor familien fra den anden ende af Danmark kan overnatte, når festen varer til de sene nattetimer. Derfor er det ideelt at finde et sommerhus og fejre den store dag i dejlige omgivelser, og med mulighed for at alle gæster kan overnatte og dermed nyde den gode vin og dansegulvet lidt længere. Dagen efter kan I i fællesskab stille og roligt få ryddet gårsdagens fest op og snuppe en gåtur ved det forfriskende Vesterhav. Er vejret dejligt, eller er der inkarnerede vinterbadere i selskabet, så kan I blive frisket op af kold morgendukkert i havet. Så starter dagen så dejligt friskt! Børnene kan blive underholdt af den medfølgende indendørs pool, billard, bordtennis eller bordfodbold - og udenfor er uanede mængder af oplevelser, der skal udforskes, og natur der kan undersøges. Hvis I medbringer forstørrelsesglas, så kan børnene more sig med at finde biller og andre smådyr og se dem helt tæt på. I kan slutte en dejlig weekend af i festens tegn med en lækker frokost enten ude eller inde og få det meste ud af weekenden!

Er I interesserede i sommerhuse med aktivitetsrum, så kan I se dem alle lige her!

 

Sommerferie med pool 

Du danske sommer vi elsker dig ... men vejret kan nogle gange skuffe og spolere vores planer! Derfor bliver det mere og mere populært at leje et sommerhus med pool i sommerferien for at være på den helt sikre side i forhold til en succesfuld badeferie. Som regel skuffer vejret ikke alle dage, og i disse tilfælde er stranden det yndede sted at tage hen med badetøflerne på og strandskovlen i hånden. Dog kan de hede middagstimer være for meget for de mindste i familien, og selv i disse tilfælde kan egen indendørspool i feriehuset være med til at give en tiltrængt pause fra den stegende sol, uden at vandlegen skal stoppe. Hvis man som voksen gerne vil holde feriekiloene fra døren, så er det en del nemmere at få den daglige motion i en pool uden bølger end nede i det til tider urolige Vesterhav. Når de voksne nyder en lun sommeraften på terrassen, men børnene hellere vil bade, så behøver I ikke være bange for farlig strøm eller hestehuller - I kan bare sende børnene ind i poolen og holde et godt øje med dem lige fra sommerhuset. Derfor er en sommerferie med pool en fordel for både børn og voksne i familien - og alle kan dyrke de ting, som de finder mest interessant og undgå konklifter midt i den skønne danske sommer.

Hvis vejret er koldt, og I er blevet blæst godt og grundigt igennem nede på stranden i jeres efterårsferie eller vinterferie, så er der i forlængelse af poolen en stor sauna og et spabad med plads til hele 6 personer, der kan varme jer alle op! 

 

Aktiv ferie

En aktiv ferie bliver ofte en tand bedre af at være i de smukkeste omgivelser. Ikke nok med at pulsen kommer op, så får humøret og sjælen samtidig en på opleveren, når du bevæger dig rundt i de bølgende klitter, på den dejlige strand eller inde i det lyngbeklædte land. Cykelruter er der mange af i området omkring Vejlby Klit, og det er muligt at komme langt, uden at skulle cykle på nogen store veje - det gør det meget nemmere at have børn med på cykelferien. I kan kombinere jeres aktiviteter med skønne attraktioner i området og slutte af med en skøn middag nede på stranden, mens I ser solen gå ned. 

En aktiv ferie er en god måde at komme hinanden ved, at få en masse frisk luft og samtidig komme helt tæt på det område, som I holder ferie i. Uanset om det er med vandrestøvlerne på, cykelhjelmen eller måske på hesteryg, så kan I komme tættere på tingene i forhold til, hvis I var i bil. Desuden skal I ikke tænke på parkeringsmuligheder, og på hvor den nærmeste tankstation er.

Hvis I ikke har plads i bilen til at pakke cyklerne, eller I måske spontant finder på gerne at ville cykle ud fra sommerhuset og opleve området på en aktiv måde, så kan I få en komplet cykelferiepakke hos BikeWithUs - så er alt det praktiske klaret! 

Ferie med børn 

Skolernes ferie bliver hvert år planlagt i god tid, og derfor kan I lige så godt være på forkant med at få bestilt ferien, inden de gode sommerhuse bliver booket for næsen af jer. Antallet af turister, der besøger Danmark, stiger støt i disse år, og derfor er der endnu mere grund til at være på forkant med ferierne. En sommerhusferie er ikke længere kun forbeholdt sommeren, men kan blive holdt på alle tider af året. Derfor kan I også sagtens holde mere end én ferie ved den danske vestkyst om året, og vi ligger gerne huse til alle gangene. Hvis I stadig har børn i vuggestuen eller børnehaven, så kan I med fordel forlænge ferien, og måske er I heldige med at finde et godt tilbud med 14 dages ferie for kun 10 dages pris. Så kan I virkelig nyde alle de muligheder, som området åbner op for, uden at skulle stresse. Der er plads til at tage en dag hjemme på sofaen, men stadig nå de ting I ønsker at se, og bliver jeres børn bidt af en bestemt aktivitet eller attraktion, så kan I sagtens komme tilbage flere dage i træk. Når vejret er godt, så er stranden den ultimative legeplads for børn i alle aldre - der er en kæmpe sandkasse, vand lige ved siden af og masser af plads til boldspil og drageflyvning. Hunden ville nok heller ikke brokke sig over at komme med ned og få løbet noget energi af og finde gode pinde.  

Påskeferie med hund

Små søde påskeharer og rådyr på jeres naturgrund, blomster der springer ud i takt med at varmen stiger og fuglefløjt, der vækker jer blidt om morgenen med et løfte om en lys og lang dag. Foråret er endelig kommet og sammen med det kommer også Påsken og dermed Påskeferien. Påskeferien er en god lang ferie, hvor der er tid til lidt af det hele. I kan nyde årets første tur i bølgen blå, gå en lang tur ved vandet med hunden og mærke forårsvarmen trænge ind igennem den tynde jakke eller bare nyde solen fra en lækrog på terrassen med en god bog. I flere af vores sommerhuse er det tilladt at medbringe sin hund, så den ikke skal gå glip af skønne lange ture ude i det fri og masser af kløen bag ørene fra de mange glade feriegæster.