Sommerhuse med 2 badeværelser

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

2 badeværelser, 1 problem mindre, meget mere luksus

Kodeordene for den komfort 2 badeværelser i feriehuset byder gæsterne velkommen med er i tråd med vores øvrige servicemål: Kvalitet og overskud til at alle får mest mulig ud af deres velfortjente ferie. 

Måske er i flere familier i samme hus, måske er der ekstra gæster med eller nye gæster der slutter sog til og fra undervejs. Uanset hvordan jeres ferieophold er skruet sammen, så er et ekstra bad altid en stor luksus i ferien. 

Et par jordnære eksempler fra det virkelige liv for at kickstarte hukommelsen fra sidse gang du delte badeværelse med hele familien + det løse: 

  1. Ungerne kan rode og regere i deres eget bad med oppustelige badedyr, vådt badetøj, sand og vand og på gulvet lige så tosset de vil. 
  2. Far kan læse sin avis i fred på badeværelset i timevis, hvis han har lyst. Badeværelset er ifølge kloge hoveder mandens eneste mulighed i dag for uforstyrret fred. Det kræver så i sagens natur et ekstra badeværelse. 
  3. Mor kan låse sig inde på baderummet og beslaglægge badekarret i fred for alt og alle. Kun ledsaget af sit spa udstyr bestående af luksuscremer, ansigtsmasker, duftlys, dameblade, evt. en Ipod og måske et glas iskoldt hvidvin eller en dampende god kop kaffe. 
  4. Der er et ekstra baderum, når vennerne og vennernes venner dumper forbi i feriehuset et par dage. 


Uhmmm, hvornår skal vi på ferie? 

 

SE ALLE HUSE MED 2 BADEVÆRELSER!