Sommerhuse til weekendophold eller andre korte ophold

Book dit weekendophold eller andre korte ophold

I de fleste huse vil ankomstdagen til korte ophold ligge fra lørdag-torsdag og du kan overnatte 2, 3 eller 4 nætter. Eller lige så mange nætter, som du har behov for. For vi kan alle have brug for et afstressende ophold i et sommerhus. I nogle huse kan du ankomme om fredagen og med 2 overnatninger rammer du således præcis én skøn weekend med afrejse søndag.

Ved du hvornår du gerne vil afsted?

Hvis du allerede har en specifik dato, som dit ophold afhænger af, så søg her og se udvalget af ledige feriehuse til dit korte ophold. Hvis du er fleksible, så prøv dig frem med nogle forskellige datoer og se, hvornår det perfekte feriehus til dit korte ophold dukker op.

Vores udvalg af korte ophold
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Inviter familien eller vennerne til din fest

Der kan være flere årsager til at et kort ophold er perfekt til dig, der skal fejres og vil invitere familie eller venner til en festlig dag i skønne og smukke, naturlige omgivelser. Især de der bor i et lille hus eller måske endda lejlighed har typisk svært ved at få plads til gæster, børn der vil løbe rundt og lege og måske er det også bare tiltrængt at invitere gæsterne ud nye omgivelser end dem, som man går rundt i til daglig. Det er en oplevelse som du som vært kan give din gæster. Hvis dine gæster skal have lov til at overnatte, har vi et flot udvalg af store sommerhuse, hvor mindst 12 personer og helt op til 32 personer kan overnatte. Og med aktivitetsrum og masser af plads i opholdsrummene er der god plads til at alle generationer i familien kan have det sjovt.

Er det netop sommer og godt vejr, når du skal fejre din fødselsdag, jeres sølvbryllup eller andet, så kan I også gøre brug af haven og holde en dejlig havefest mest plads både inde og ude til festligt samvær. Et weekendophold eller kort ophold er perfekt til at fejre en speciel lejlighed, da man typisk inviterer gæster til en dag eller måske endda kun til et aftensarrangement. Når I så bliver trætte af at sidde og spise eller slænge jer med kaffen i en havestol, er der rig mulighed for at gå en tur i klitterne, kigge til vandet eller måske hoppe i det, hvis der er nogen friske vandhunde i selskabet.

Snup et par dage med teambuilding i et stort sommerhus

Er I en lille virksomhed?

Det kan være at I er en lille virksomhed, der gerne vil på teambuilding med et par overnatninger. På den måde har man mulighed for at lukke sig inde i sin lille firmaboble og være sammen om morgenkaffen, måltider, spil eller vin om aftenen samt naturligvis nyde en masse aktiviteter ind i mellem. Der er mange muligheder for aktiviteter i området uanset om I er til kulturelle oplevelser eller fysisk aktivitet. Men I kan også bruge jeres skønne feriehus til at brainstorme forretningidéer eller jeres virksomheds fremtid og udvikling.

For de større firmaer

Selv for firmaer, hvor deltagerne kan komme op over på den gode side af de 30 personer har vi et sommerhus til teambuilding eller projektfokuseret arrangement med overnatning. Således kan I trække stikket fra hverdagen hjemme på kontoret og komme på et kort ophold med virksomheden eller det kollegiale fællesskab i fokus. I kan være sammen om madlavning eller få serveret mad udefra. I kan blande faglige diskussioner og sessions med sjove og sociale aktiviteter ude eller indenfor. Giv dine medarbejdere et weekendophold eller et kort ophold i hverdagene, som de vil kunne mindes sammen.

Vores udvalg af korte ophold i store sommerhuse
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}