Velkommen hos danbolig Lemvig

Husk - langt væk, er tættere på, end man tror.

Må vi være din personlige ejendomsmægler?

Som din ejendomsmægler arbejder vi målrettet på netop DIT boligsalg.

Vi kommer for eksempel gerne med anvisninger på, hvordan du som sælger, kan foretage nogle mindre forandringer på din bolig, der kan gøre den mere interessant for køberne og dermed mere salgbar.

Vi er dynamiske i vores måde at gå til arbejdet på; vi er hurtige til at følge med trenderne i markedet, og vi forsøger at tænke alternativt med hensyn til markedsføring - til gavn for sælger, og med synlighed for køberne.

Vores butik har en optimal beliggenhed tæt på Lemvig Havn og gågade, hvor der dagligt passerer mange mennesker forbi - også en masse turister og andre besøgende, der måske kan blive fristet af en fritidsbolig - el. en helårsbolig til fritidsformål, hvilket er muligt, da der ikke er bopælspligt i kommunen.

Lemvig Kommune byder på mange fritidsaktiviteter, idet vi bl.a. har Klosterheden, Vesterhavet, Limfjorden og desuden et rigtig godt cykel-terræn - også med mulighed for at cykle ved kysten.

Har vi ikke lige boligen du søger, tilbyder vi at skrive dig op i vort købekartotek, ligesom vi også kan tilbyde køberrådgivning ved køb af bolig hos anden mægler.

Hos danbolig Lemvig sælger vi alle former for ejendomme - dels villaer, nedlagte landbrug, ejerlejligheder og fritidshuse - både ved havet og til fjorden v/det dejlige Gjellerodde.

Din bolig markedsføres på Danmarks mest besøgte hjemmesider www.danbolig.dkwww.boligsiden.dk www.boliga.dk

Herudover er der mulighed for f.eks. droneoptagelse, boostning på Facebook eller danboligs egen clevr. - en digital markedsføringsmulighed.

Vel mødt. Besøg os her!