Vi sælger mindst to boliger hver uge - året rundt!

Hos EDC Lemvig får du en ejendomsmægler med mangeårigt lokalkendskab, som kan trække på EDC kædens landsdækkende købernetværk og en række unikke salgsværktøjer. Det er en klar fordel for dig, hvis du vil have solgt dit sommerhus hurtigt og til den rigtige pris. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enten det gælder køb, salg, leje eller udleje af fast ejendom. EDC Lemvig er, med byens bedste beliggenhed i hjertet af Lemvig, en ejendomsmæglervirksomhed der hjælper folk med at komme godt videre.

EDC Lemvig består af et energisk, ungt team med Lars Kynde Lyng i spidsen. Vi i EDC Lemvig har et bredt lokalkendskab og har stor erfaring indenfor ejendomsformidling i Lemvig Kommune. Hos EDC Lemvig møder du et dygtigt og engageret mæglerteam, som er klar til at yde en professionel og seriøs rådgivning overfor vore kunder. Vi sætter troværdighed, tillid og service højt - alt sammen for at give dig tryghed i din bolighandel og for at komme godt videre.

Vores speciale er salg af fritids- og helårshuse i hele Lemvig kommune. Så ring 96 63 40 00 allerede i dag eller kom ind i butikken på Vestergade 26 og forhør nærmere. Vi kan endvidere henvise dig til finansiering og låntagning, forsikring, skødeskrivning og digital tinglysning.

Følg os på www.facebook.com/EDC-Lemvig og se mere på www.boligsiden under find mægler i Lemvig.