Book sommerhusferien 2025

{{vm.getLabel('Global.Loading')}}

{{getLabel('Filters.Advanced')}}

{{vm.getAdvancedFilterTitle()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}
{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

{{vm.getShowHideAdvancedFilterLabel()}}

Vis flere filtre

Book din ferie i 2025 allerede nu

Hvis du også drømmer om at genopleve sidste års fantastiske sommerhusferie!

Ferieåret 2025 kommer før, end du tror, og inden du ser dig om, er det tid til at pakke kufferten og drage afsted med sol, strand og afslapning - eller indendørs sommerhushygge mens vinterkulden rusker udenfor. Hos SJ Feriehusudlejning mener vi, at nøglen til den perfekte ferie ligger i at være ude i god tid, og derfor giver vi dig allerede nu muligheden for at sikre dig det ideelle sommerhus til din næste ferie ved Vesterhavet eller Limfjorden. 

Måske du drømmer om at gentage successen fra sidste års sommerhusferie? Måske du har et favorit sommerhus, som du gerne vil sikre dig i 2025? Eller måske du gerne vil planlægge ferien i en helt bestemt ferieuge, så hele familien kan komme med? Uanset hvad har vi et stort udvalg af sommerhuse, som blot venter på at blive booket. Men vent ikke for længe da der allerede er stor efterspørgsel på sommerhusene i 2025 - specielt i de populære ferieuger. 

Så ved du allerede nu, hvor ferien i 2025 skal holdes, så tøv ikke med at booke sommerhuset allerede i dag! På den måde sikrer du dig ikke kun drømmehuset i lige præcis den uge, du ønsker at holde ferie, men du skaber også en forventningsglæde, der kan lune hos store og små, indtil afrejsedagen kommer. Det kan vi alle sammen have brug for i en til tider hektisk og travl hverdag. 

Book et sommerhus til 2025
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}

Vesterhavet og Limfjorden har alt, hvad du kunne drømme om!

Der er mange grunde til at booke din sommerhusferie ved Vesterhavet eller Limfjorden. Én af dem er selvfølgelig den storslåede natur, som du vil have på helt tæt hold, hvis du holder ferien i et af vores sommerhuse. Forestil dig at vågne op til lyden af bølgesang og et forfriskende dyp i Vesterhavet efterfulgt af en afslappende dag på stranden eller en aktiv dag i naturen, hvor du udforsker kyststierne eller nationalparkerne til fods, på cykel eller måske på ryggen af en hest? Når mørket falder på kan du nyde den smukkeste solnedgang over Vesterhavet, der maler himlen i gyldne og varme nuancer. 

Foruden den fantastiske natur, som områderne omkring Vesterhavet og Limfjorden byder på, finder du selvfølgelig også mange andre aktiviteter og oplevelser, som du kan give dig i kast med på din ferie. Oplev f.eks. de små, hyggelige feriebyer, hvor du kan nyde lokale delikatesser, tage på cafébesøg eller besøge spændende museer. Du finder også mange sjove aktiviteter for alle aldre inden for kort afstand. Besøg f.eks. Jyllandsakvariet, tag på sælsafari eller gå på opdagelse i Spøttrup Borg. Mulighederne er mange og venter blot på at blive udforsket af en masse glade feriegæster!

Hvornår skal ferien holdes i 2025?

En sommerhusferie er ikke kun forbeholdt sommerferien - tværtimod! En sommerhusferie ved Vesterhavet eller Limfjorden kan være fantastisk hele året rundt. Hver enkelt årstid bringer noget helt unikt til din ferieoplevelse. Uanset om du drømmer om solrige stranddage, smukke efterårsfarver, en forfriskende og hyggelig vinterferie, eller vil opleve foråret spire, så har vores sommerhuse noget, der kan imødekomme ethvert behov. 

Sommerferien 2025

Sommerferien er den mest populære ferieperiode i Danmark, og det kan derfor være en ekstra god idé at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig drømmehuset! Den danske sommer byder på sand mellem tæerne, is i lange baner og ikke mindst en masse forfriskende dyb i bølgen blå - og hvilken bedre måde at holde ferie i Danmark end i et hyggeligt sommerhus ved Vesterhavet eller Limfjorden? 

Efterårsferie 2025

En anden populær ferieuge i Danmark er efterårsferien - og det forstår vi godt! Efteråret maler naturen i varme farver og inviterer til hyggelige stunder i et sommerhus, hvor du kan slippe pligterne derhjemme. Efterårsferien behøves naturligvis ikke være forbeholdt uge 42, men kan være når som helst på efteråret. Booker du uden for uge 42, som er den mest populære ferieuge i efteråret, er der ofte også mange penge at spare på feriebudgettet. 

Vinterferie 2025

Vinteren ved Vesterhavet eller Limfjorden er en magisk tid, hvor naturen forvandles til et smukt vinterlandskab. Du kan her gå lange ture langs vandet, få kvalitetstid med dine nærmeste og lade batterierne op med rolige aftener foran pejsen. Som en ekstra bonus har du oftest områderne lidt mere for dig selv modsat de populære ferieperioder som f.eks. sommerferien. 

Feriedestination for hele familien

Uanset om du drømmer om at samle hele familien på tværs af generationer, samle venneflokken eller måske bare tage på en romantisk get-away med den, du holder af, så vil feriebyerne omkring Vesterhavet og Limfjorden skabe de perfekte rammer for ethvert ønske. 

Skal familiens yngste medlemmer med på ferie, vil det uden tvivl også være et hit! Hvis vejret er til det, har børnene rig mulighed for at have lange dage på stranden med masser af leg og sjov i vandkanten og spise kolde is i solen. Holdes ferien i de kølligere måneder, finder I heldigvis også et hav af spændende og sjove aktiviteter, der vil falde i god jord hos børn i alle aldre. 

Skal familiens firbenede ven med på ferie, tilbyder vi naturligvis også et stort udvalg af sommerhuse, hvor hunden er velkommen. På den måde kan hunden også nyde godt af den fantastiske natur, som uden tvivl vil være det rene hundeparadis. 

Sommerhuse til ethvert behov

For at imødekomme lige netop den ferie, du ønsker, tilbyder vi et stort udvalg af sommerhuse, som passer til enhver feriedrøm. Du finder alt fra store sommerhuse, hvor du kan samle hele familien, luksuriøse sommerhuse med spa og pool, hvis du ønsker at forkæle dig selv og dine nærmeste lidt ekstra, eller sommerhuse med havudsigt hvis du drømmer om at vågne til lyden af bølgesang og se solenopgangen male himlen i smukke farver. 

Sommerhuse til 2025
{{loadingLabel}}
{{noHousesLabel}}