Sommerhuse i Vejlby Klit

Ledige sommerhuse i sommerferien!

Sommerhusferie ved Vesterhavet

Fribilletter til VLTJ

Last minute tilbud

Store sommerhuse

Vores områder

Tag din hund med!

Dansk sommerhusferie ved Vesterhavet

Mange af os har barndomsminder fra ferier i et sommerhus. Vi har hver især forskellige følelser, som vi forbinder den form for ferie med. Om det er barndomsminder med ture på stranden på en bagende varm sommerdag, de lange, lyse sommeraftener på terrassen med dem, man holder af, eller om det er de råkolde, blæsende efterårsdage, hvor man kan skrue lidt ekstra op for hyggen. De fleste af os forbinder sommerhusferie med ét eller andet. Med en eller anden følelse. Med en helt speciel stemning.

Hos SJ Feriehusudlejning er vi først og fremmest et lokalt udlejningsbureau med fødderne solidt plantet i den vestjyske muld. Vi bestræber os på at kunne tilbyde det bredest mulige udvalg af sommerhuse med afsæt i de behov, vores kunder har. Med vores over 30 år i branchen har vi med tiden formået at opbygge en trofast kundekreds og et udvalg af mere end 500 private feriehuse i en lang række hyggelige badebyer i det vestlige Danmark.

Vælger du en sommerhusferie i et af vores mange huse i områderne tæt på vestkysten, bliver det en ferie med frisk luft i fredfyldte omgivelser tæt på de dejligste strande og den smukkeste natur.

Vi dækker områderne Vejlby Klit, Vrist, Ferring Strand, Bovbjerg, Gjellerodde, Thyborøn, Lemvig og Toftum Bjerge.

Sommerhusferie i området ved og omkring den jyske vestkyst har længe været populært for såvel danskere som tyskere og andre udenlandske turister, og det skyldes først og fremmest den smukke natur og især det betagende Vesterhav. Samtidig er der et væld af spændende oplevelser og attraktioner, man kan udforske i de omkringliggende byer og områder.

Det kan være svært at finde tid til at besøge samtlige attraktioner på vestkysten på blot én uges ferie – eller på to uger for den sags skyld – så vi anbefaler, at I allerede på forhånd danner jer et overblik over, hvad I – baseret på egne interesser – mon kunne tænke jer at se og opleve.

Oplevelser og attraktioner på vestkysten i alle afskygninger

Der er oplevelser til enhver årstid, til alle aldre og til enhver livsstil.
Foretrækker man eksempelvis en aktiv ferie, hvor der er gang i den, er der gode muligheder for at dyrke vandsport, da vestkysten er begunstiget af fremragende surfspots med udfordringer for både nybegyndere og øvede.

Er I til sport – dog med knap så meget fart på – så finder I ligeledes en lang række smukke og udfordrende golfbaner i området.

En helt anden – og meget oplagt – mulighed er, at I besøger de gamle bunkere fra 2. verdenskrig i Thyborøn. Mens nogle af dem desværre med tiden er sandet til, er andre frit tilgængelige og i den grad et besøg værd.

Når det kommer til aktiviteter og oplevelser, er der altså noget for enhver smag og for både de store og de små. Gå på opdagelse i vores oversigt over oplevelser, og lad dig inspirere af de mange spændende muligheder.

Sommerhusområder i Vestjylland

Sommerhusferie i Danmark afhænger ofte af det tit så uforudsigelige vejr, vi har herhjemme. En dansk sommerhusferie udenfor sommermånederne kan derfor måske være noget, der afskrækker de fleste af ren og skær frygt for en hel uges ferie med regnvejr.

Dog vil man opdage, at hver årstid faktisk har noget helt særligt at byde på. Vestjylland og området omkring Vesterhavet kan – uanset årstid – give et tiltrængt afbræk fra en hektisk hverdag.

Der er selvsagt rig mulighed for en dukkert ved de brede sandstrande på en varm sommerdag, og i de koldere måneder kan man lade sig betage af den rå natur, blæsevejret og ellers koble af med vandreture langs strandene, i klitterne og i de omkringliggende områder.

Om du kobler bedst af ved at slappe af, være aktiv eller gå på opdagelse, så er der uanede muligheder på vestkysten med den storslåede natur og de store vidder. Man skal ikke køre langt fra selve vestkysten for at finde frem til spændende seværdigheder længere inde i landet. Du skal eksempelvis ikke køre langt for at komme til Legoland – det vil børnene helt sikkert elske. Derudover findes også en lang række historiske steder i Vestjylland, herunder bl.a. Spøttrup Borg og Mønsted Kalkgruber.

Det er blot et par eksempler på interessante attraktioner, som man ikke skal køre langt fra sit sommerhus på vestkysten for at opleve.

Feriehuse i Danmark for enhver smag

Som allerede nævnt tilbyder vi sommerhusudlejning i mange af de meget eftertragtede områder på vestkysten. Uanset hvilken årstid man vælger, så har Vesterhavet og Vestjylland i det hele taget ufattelig meget at byde på. Vesterhavet er kendt for de smukke sandstrande, som til tider kan være vindblæste og med imponerende høje bølger i det brusende hav. Det er især noget, der kommer til udtryk om efteråret, hvor bølgerne og blæsevejret for alvor kan vise tænder. Det giver anledning til hyggelige sommerhusture, hvor I efter en rask gåtur op og ned langs de brede sandstrande med fordel kan trække jer tilbage, smide jer i sofaen og skrue op for hyggen i sommerhuset.

Uanset om I trænger til et kort afbræk fra hverdagen i form af en miniferie, om hele familien skal afsted på en hyggelig påskeferie, om I søger et sommerhus til sommerferien, eller om det er en helt anden anledning, så udlejer vi huse, der imødekommer alle de behov, I nu engang måtte have.
Så overvejer I at leje et feriehus i Danmark – specifikt i områderne omkring vestkysten, så står vi klar til at hjælpe jer. Tag et kig på vores mange forskellige sommerhuse, og find lige præcis den feriebolig, der passer bedst til netop jeres behov.